Route Haarlem

 
Routebeschrijving/Bereikbaarheid
Training Center Inner Voice
Oudeweg 147
2031 CC   HAARLEM
 
Met de auto
Vanaf Alkmaar-Beverwijk
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg. Ga op de rotonde rechtsaf richting Haarlem.
* Blijf rechtdoor rijden en neem NIET de afslag Haarlem-Centrum. Je rijdt door naar ‘boven’ toe. Bij het 1e verkeerslicht rijd je rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht (rechts zie je het KPN-gebouw en de mast) rijd je ook nog rechtdoor, de Oudeweg op. Direct na de bocht ga je rechtsaf het ventweggetje op en blijf je parallel aan de Oudeweg rijden; het ventweggetje heet overigens ook de Oudeweg. Je rijdt als het goed is voor de CARWASH langs. Aan het einde van dat ventweggetje kun je ons vinden op nummer 147 (bij groot bord TE HUUR/TE KOOP). Je kunt naast het pand gratis parkeren op het parkeerterrein of langs het ventweggetje. Zie plaatje links.
 
Vanaf Amsterdam-Utrecht
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg. Neem de rotonde driekwart richting Haarlem.
Volg bovenstaande routebeschrijving vanaf  *.   
 
Met OV
Trein
Het Training Center is op 8 minuten loopafstand gelegen van NS-station Haarlem/Spaarnwoude, check ns.nl
Bus
Door de week rijdt buslijn 15 vanaf station Haarlem 1x in het uur. Stap uit bij de halte Nijverheidsweg. Zie de blauwe looproute onder in het plaatje.
Vanuit station Haarlem en vanaf Amsterdam rijdt ook buslijn 80 naar station Haarlem/Spaarnwoude (ook in de weekenden), zie de blauwe looproute in de plattegrond op het bovenste plaatje en check https://9292.nl/