Droom verklaren

Dromen brengen ons de mooiste boodschappen. Vaak zijn we ons niet bewust wat de dromen betekenen. Toch kunnen dromen je helpen op je levenspad ook al denk je dat het slechts een fictief iets is. In deze workshop help ik je met de juiste handvatten hoe je je eigen dromen kunt verklaren om zo achter die mooie boodschappen te komen.

We dromen regelmatig over de dingen die ons bezig houden overdag. Maar heel vaak geven onze dromen antwoorden op dagelijkse bezigheden of bieden ons inzichten zodat we de dagelijkse bezigheden beter kunnen handelen. In deze workshop leg ik uit hoe het werkt met dromen. De handvatten om dromen te verklaren aan de hand van een uitgebreide lijst met steekwoorden en tot slot gaan we dan ook aan de hand van een casus een droom verklaren. De uitgebreide handout zorgt ervoor dat je ook thuis verder kunt met het verklaren van je eigen dromen om de inzichten te krijgen die je nodig hebt.

 

Voor een workshop Droom verklaren kun je je aanmelden door het contactformulier in te vullen of gewoon door even te bellen.