Cursussen

In het pand in Haarlem is het ook mogelijk om, naast workshops en lezingen, cursussen te volgen. Een cursus duurt ongeveer 3 uur per dagdeel en is veelal 3 of 4 dagdelen. Over het algemeen vinden de cursussen plaats in het weekend en beginnen ze om 10.00 uur. Wil je het anders? Neem dan even contact met me op. Ik zal zo flexibel mogelijk te zijn. Dat betekent dus ook dat doordeweeks ook tot de mogelijkheden behoort.

Zowel voor een cursus als voor een workshop of lezing geldt GEEN minimum aantal deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is een beetje afhankelijk van de cursus of workshop. Het is dus ook mogelijk om een cursus/workshop/lezing één op één te volgen. Wil je hierover informatie? Voel je dan vrij om me even te bellen. (zie contact)


Alle cursussen, workshops, lezingen of individuele consulten zijn altijd inclusief koffie/thee. Tevens ontvang je bij iedere cursus/workshop een uitgebreide syllabus met de informatie die tijdens de activiteit aan de orde is geweest. Op die manier kun je altijd thuis nog eens na lezen wat die dag is besproken.