Mental Coaching

Het kan best zijn dat je er last van hebt. Plankenkoorts, nerveus voor een nieuwe betrekking, sollicitatie, een moeilijk gesprek. Maar ook liefde, scheiding en verlies van dierbaren kunnen jou belemmeren en afremmen in je dagelijks leven. Kortom, er kunnen veel dingen zijn waar je spanning om ervaart. Ook al ga je iets doen, wat je eigenlijk veel vaker doet. 
Sportmensen kunnen gespannen zijn voor de wedstrijd die ze gaan spelen. Muzikanten/zangers kunnen behoorlijk gespannen zijn voor een groot optreden of grote show die ze voor het eerst doen. Misschien staat een bedrijfspresentatie op de agenda wat niet echt tot de dagelijkse dingen hoort maar waarvan veel kan afhangen. 
In dat soort gevallen kan mental coaching van belang zijn. Om bewustzijn en balans terug te brengen zodat de activiteit minder heftig wordt en men er niet langer tegen op ziet. Het haalt de spanning voor een heel groot deel weg waardoor het makkelijker wordt om de dingen te doen zoals ze zijn bedoeld. Laat het nerveuze gevoel niet langer overheersen en zorg dat je stevig in je schoenen staat als de "klus geklaard moet worden". 

Mental coaching kan ook betekenen dat je mij wil gebruiken als klankbord. Datt mag natuurlijk ook. Ook tijdens zo een gesprek ontvang ik boodschappen zodat ik je op een juiste - en objectieve manier van advies kan dienen. Zulks echter wel ALTIJD zoals JIJ het wel of niet wenst te gebruiken.