Kaartreading m.b.v. Lenormand Kaarten

Met behulp van de Lenormandkaarten doe ik readingen. Hieruit komt wat men verwachten mag. Ook specifieke vragen vinden in de kaartlegging een antwoord. In principe ontvang ik de boodschap zodat ik in de kaart kan duiden wat deze boodschap in houdt. Naast het duiden van de kaarten, geef ik ook handvatten en inzichten om met de te verwachten situaties om te gaan en/of bij te sturen.

Een reading op afstand is ook mogelijk. Heb je daar behoefte aan, stuur mij dan een whattsapp. Daar begeleid ik je verder. Als ik de reading gedaan heb, ontvang je van mij een berichtje. Zodra ik dan de betaling heb ontvangen, stuur ik je, via de whattsapp, de foto van de legging met de tekst en adviezen.

Op beurzen doe ik alleen readingen met de kaarten. Uiteraard ontvangt men ook de handvatten waarmee ze eventuele verwachtingen kunnen bijsturen.

Velen denken dat de verwachtingen NIET bij te sturen zijn. Dit, omdat het levenspad al, door het Universum, voorbestemd is. 
Dat is echter onjuist. Realiseer je dat datzelfde Universum ervoor heeft gezorgd dat je bij mij de reading mocht laten uitvoeren. Het is dus logisch, te beseffen dat DAT juist is om handvatten te ontvangen.