Vrije betaling

Vrije betaling oof betaling naar draagkracht houdt in dat je voor het meedoen aan al mijn activiteiten, dus ook voor persoonlijke sessies/consulten, mag betalen wat je kunt/wilt missen. Noem het "betaling naar draagkracht." De betaling vindt dan ook achteraf plaats. Ik hanteer dus geen vaste prijzen. Vrije betaling betekent echter niet "donatie" en ook niet "voor niets". Het is wel mijn middel van bestaan.

Mocht je het moeilijk vinden om zelf een prijs te bepalen, dan kan ik je een richtprijs geven. Weet echter dat alles wat je geeft goed is en dat niemand mij tekort kan doen, omdat ‘tekort’ niet bestaat, althans niet meer in mijn huidige zienswijze. Laat geld geen belemmering meer zijn voor je verdere ontwikkeling. Mocht het dan toch nog lastig zijn om te bepalen wat je geven wilt, kijk dan wat voor jou de balans is tussen wat je geeft en wat je ontvangen hebt. 

Ik ben gaandeweg in dit concept gegroeid en ik voel het nu als een grote vrijheid om niet meer alleen met geld verdienen bezig te zijn. Ik kan me nu bezighouden met wat werkelijk belangrijk voor mij is en dat is verdere begeleiding naar innerlijke vrede en harmonie, balans en bewustzijn voor iedereen die dat wenst.

Heb je nog vragen schroom dan niet om met mij contact op te nemen.