Uw bedrijf/organisatie

Ook voor bedrijven/organisaties bestaat een mogelijkheid om iets voor medewerkers te organiseren. Denk hierbij aan studiedagen of teambuilding.
Velen hebben al ontdekt dat balans en bewustzijn een stuk rust brengt. Bovendien ontstaat er begrip voor dingen waarbij voordien begrip vaak ontbrak. In die zin kan het leiden tot een groot stuk teambuilding waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. De inzichten kunnen gegeven worden in de vorm van een lezing (ongeveer 1 uur) maar ook kan een uitgebreidere workshop (3 - 3 1/2 uur) tot mooi inzichten leiden die de medewerkers zullen gebruiken in hun dagelijkse arbeid. In veel gevallen leidt het tot vermindering van ziekteverzuim.
Daarnaast kun je, als je daarvoor interesse hebt, ook individuele medewerkers een coaching aanbieden, teneinde de werksfeer of de persoonlijke situatie van de medewerker, te verbeteren.
Ben je geïnteresseerd voor jouw bedrijf/organisatie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Een contactformulier invullen kan natuurlijk ook. 
Voor een lezing/workshop voor bedrijf/organisatie geldt wel een tarief en is ook afhankelijk van het aantal deelnemers.