Intuïtieve Ontwikkeling

Deze cursus is gericht op bewustwording/zijn en balans in en met jezelf met aandacht op de ontwikkeling van jezelf. Je ontvangt de handvatten en ervaart waar je zelf toe in staat bent en waar jouw krachten liggen. In de cursus ervaar je wat wel of niet bij jou past en je krijgt een bredere kijk op de manier waarop en waarmee je jezelf kunt ontwikkelen. Door zeer sterke interactie leer je naar jezelf en naar jouw wereld kijken. De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Deze cursus is een reis door emoties en bewustzijn. Vaak zien we als een berg op tegen van alles en nog wat en zijn we angstig voor veranderingen. Veelal is het vertrouwen op onszelf en in anderen voor een groot deel weg. We worden mee gezogen in emoties en gebeurtenissen en vaak bekruipt ons de gedacht "waarom moet mij dit altijd overkomen." Heb je daar genoeg van? Dan kan deze cursus jou leren hoe je weer in verbinding te komen met je zelf en dus je intuïtie en bewustzijn. Je intuïtie is hetgeen jou zal leiden rustig en vol vertrouwen door dit alles heen te manouvreren. Je leert naar jezelf en je innerlijke stem te luisteren. Je leert hoe jezelf reageert op de buitenwereld en hoe je daar anders mee om kunt gaan. Dit zal direct jouw eigen gevoel veranderen waarbij je ook je directe omgeving beïnvloedt. Je ontdekt je eigen kracht en kunnen om daarmee je eigen wereld en omgeving in positieve zin te veranderen zoals het voor jou goed voelt.

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Wil je alleen één of meerdere dagdelen meemaken, ontvang je een deelcertificaat voor het of de gevolgde dagdelen.

In 4 achtereenvolgende wekelijkse lessen van elk 3 uur maak je kennis met/ervaar je het volgende:
- Je leert je bewustzijn opnieuw kennen.
- Je leert weer contact te maken met je intuïtie, jouw bewustzijn.
- Je leert wat "projecteren" en wat "spiegelen" is.
- Je leert de triggers van je af te gooien die je leven beïnvloeden.
- Je leert hoe je aura's en huizen kunt reinigen van entiteiten.
- Je leert de kracht van je gedachten kennen en wat je ermee kunt.
- Je leert helen van jezelf en anderen.
- Je leert hoe je zelf het middelpunt bent van van jouw wereld.
- Je leert hoe je contact kunt maken met jouw gids(en)
- Je leert hoe om te gaan met gaven.
- Je dromen te verklaren.
- Je leert bewuster en intuïtief te leven.

Globale opzet van de cursus:
Dag 1: Het bewustzijn, intuïtie, projecteren en spiegelen.
Dag 2: Gedachtenkracht, afscheid nemen van triggers, aura's en
huizen reinigen.
Dag 3: Helen van jezelf en van anderen, invloed op jouw wereld,
contact met jouw gids(en).
Dag 4: Gaven en tools, verklaren van dromen, bewust en intuïtief
leven.

De cursus geeft de handvatten waarmee je verder kunt. In workshops die ik per onderdeel geef, kun je verdieping ervaren.

 

Voor een cursus Intuïtieve Ontwikkeling kun je je aanmelden door het contactformulier in te vullen of gewoon door even te bellen.