Individuele begeleiding

In principe kan ik iedere dag in Haarlem beschikbaar zijn voor individuele consulten. Dit kan een behandeling zijn, een coaching of reading. Maak hiervoor dan even een telefonische afspraak.
Wel probeer ik meerdere afspraken op één dag te organiseren zodat ik beperkt hoef te rijden vanuit Den Helder.

Alhoewel ik in Julianadorp (Den Helder) praktijk aan huis heb en dus de overige dagen daar beschikbaar ben voor individuele consulten, kan hier best vanaf geweken worden. Op verzoek kan ik dus ook op andere dagen naar Haarlem als daarvoor noodzaak bestaat.

Om te helpen doe ik altijd mijn uiterste best om de nodige hulp binnen 24 uur te bieden. Uiteraard is dat wel afhankelijk van eventueel bestaande afspraken.
's Avonds mag ook een beroep op mij worden gedaan maar dan bij voorkeur in Julianadorp.

Mocht je eventueel op een doordeweekse dag of avond een workshop/lezing/cursus wensen, behoort dat tot de mogelijkheden. Neem in dat geval even telefonisch contact met me op om dit af te spreken.

Bij je thuis?
Het is ook mogelijk om een cursus/workshop/lezing/persoonlijk consult bij je thuis te ontvangen. Voor de workshop/cursus/lezing geldt dan wel een minimum van 3 personen. 
Voor Den Helder gelden geen reiskosten. Woon je verder weg, dan gelden wel reiskosten van € 0,30 per kilometer. Die reiskosten dienen dan vooraf te worden overgemaakt.
De workshop/cursus/lezing is dan weer op basis van vrije betaling. (lees ook even het kopje "vrije betaling")

Een persoonlijk consult kan bestaan uit coaching, Reiki of  een reading. Het maakt niet uit waar het over gaat. Mijn doel is altijd om balans en bewustwording te brengen. Hierbij zal ik veel voorbeelden geven uit mijn eigen leven en ervaring waardoor ik steeds in staat ben, zaken duidelijk te maken en handvatten te geven waar de consultant daarna ook weer mee verder kan. Wel zal ik duidelijk maken dat niet ik maar de consultant daarvoor de veranderingen in haar/zijn leven mag doorvoeren. Ik kan niemand veranderen. Wel kan ik de ander leren er anders naar te kijken en er vervolgens zelf actief mee bezig te zijn, het eigen leven te veranderen.

Heb je behoefte aan een persoonlijke sessie zoals coaching, ondersteuning etc. vul dan het contactformulier in of bel gewoon even zodat we daarvoor een afspraak kunnen maken.