Individuele begeleiding

In principe ben ik iedere dag in beschikbaar voor individuele consulten. Dit kan een behandeling zijn, een coaching of reading. Maak hiervoor dan even een telefonische afspraak.
In principe doe ik consulten in mijn eigen praktijkruimte in Julianadorp (Den Helder). Een consult aan huis is incidenteel een mogelijkheid. Echter, ik zal zelf beoordelen of een consult bij je thuis de enige manier is om het consult te ontvangen.

Om te helpen doe ik altijd mijn uiterste best om de nodige hulp binnen zo snel mogelijk, liefst 24 uur, te bieden. Uiteraard is dat wel afhankelijk van eventueel bestaande afspraken.
In principe werk ik van maandag tot en met vrijdag. Werkdagen zijn tussen 09.30 - 17.00 uur.
Er kan, bij wijze van uitzondering, ook 's avonds of in het weekend een beroep op mij worden gedaan maar dat is zeer uitzonderlijk. Immers, de reden waarvoor men komt, is in de regel niet in één dag ontstaan en zal ook niet in één moment zijn opgelost.
Denk je in aanmerking te komen voor een dergelijke uitzondering, neem dan even telefonisch contact met me op om dit te bespreken.

Vaak gebruik ik, tijdens de individuele begeleiding, eveneens de Lenormand Kaarten maar kan het ook zijn dat ik van de Pendel gebruik maak. 

Bij je thuis?
Het is ook mogelijk om een cursus/workshop/lezing/persoonlijk consult bij je thuis te ontvangen. Voor de workshop/cursus/lezing geldt dan wel een minimum van 3 personen. 
Wel gelden er reiskosten van € 0,75 per kilometer. Die reiskosten dienen dan vooraf te worden overgemaakt. De reiskosten staan los van het consult.
De workshop/cursus/lezing is dan weer op basis van vrije betaling. (lees ook even het kopje ("vrije betaling") 
Een persoonlijk consult kan bestaan uit coaching, Reiki of  een reading. Het maakt niet uit waar het over gaat. Mijn doel is altijd om balans en bewustwording te brengen. Hierbij zal ik veel voorbeelden geven uit mijn eigen leven en ervaring waardoor ik steeds in staat ben, zaken duidelijk te maken en handvatten te geven waarmee de consultant daarna ook weer verder kan. Wel zal ik duidelijk maken dat niet ik maar de consultant daarvoor de veranderingen in haar/zijn leven mag doorvoeren. Ik kan niemand veranderen. Wel kan ik de ander leren er anders naar te kijken en mee om te gaan en er vervolgens zelf actief mee bezig te zijn, het eigen leven te veranderen.

Heb je behoefte aan een persoonlijke sessie zoals coaching, ondersteuning etc. vul dan het contactformulier in of bel gewoon even zodat we daarvoor een afspraak kunnen maken.