Energetisch huis reinigen

Dat we ons huis reinigen en schoonmaken met een lekker sopje kennen we allemaal wel. Maar energetisch reinigen is iets anders. Dit is namelijk minstens zo belangrijk en mensen onderschatten dit vaak. Het resultaat is vaak voelbaar na de reiniging, met name voor innerlijke rust.
Soms voel je je niet op je gemak in je eigen huis. Of één van de andere gezinsleden voelt zich onprettig. Dat kan een aantal oorzaken hebben maar één daarvan is een energetische onbalans. 

Waarom energetisch reinigen?
Alles is energie. Overal zit energie en energie kan blijven hangen door legio redenen. Als het om positieve energie gaat is er niets aan de hand. Je voelt je gewoon heel prettig en dat is zoals het normaal ook mag zijn. Dat geldt voor jezelf als wel voor je huis. 

Het wordt echter een anders als het om negatieve energie gaat. Die kan blijven hangen om wat voor reden dan ook. Zelfs is het zo dat het kan steken in bepaalde ruimten en niet in het hele huis. Het is daarom belangrijk om nare energieën en eventuele entiteiten uit je huis te laten verwijderen. Ze kunnen namelijk leiden tot fysieke - en/of psychische klachten waarvan waarvan het vaak onduidelijk is, hoe ze zijn ontstaan. Denk daarbij aan onder andere heftige vermoeidheid, een gespannen gevoel, een sterk gevoel dat er iets niet klopt in huis, veel nare dromen, rillingen of het constant koud hebben (soms alleen in bepaalde ruimtes), zelfs audioapparaten en lampen die spontaan aan en uit gaan of steeds het gevoel hebben dat je niet alleen bent terwijl er fysiek niemand bij je is. Deuren die spontaan open of dicht gaan. Kortom, er zijn veel redenen waarom het goed zou zijn, jouw huis energetisch te (laten) reinigen. 

Wanneer energetisch reinigen?
Er kunnen vele redenen zijn om je huis energetisch te reinigen, denk aan:

Je bent net verhuisd.
De energie van de vorige bewoners is soms voelbaar en zeker als je daar gevoelig voor bent zal je dat ook ervaren. Je kent die mensen vaak niet en je weet niet waar ze zich mee bezig hielden. Soms is er iemand in dat huis heel erg ziek geweest of is zelfs iemand overleden. Allemaal redenen om het huis energetisch te reinigen.

Stressvolle of zieke periode.
Ook als je net een stressvolle of zieke periode achter de rug hebt, die zich grotendeels bij jou thuis heeft afgespeeld, kan het aan te raden zijn om je huis energetisch te reinigen zodat je alle rommel je huis uit jaagt. 

Onrust en/of spanningen. 
Ook als je langere tijd slecht en/of onrustig slaapt, kan het zijn dat het goed is om je huis energetisch te reinigen. Negatieve energieën kunnen je nachtrust behoorlijk verstoren en slaap is cruciaal voor een optimale gezondheid.

Een nieuwe fase.
Soms doet het goed om, bewust, een oude periode af te sluiten en een nieuwe fase te starten. Dit kan diverse redenen hebben. Een energetische huisreiniging kan hierbij goede hulp bieden. 

Hoe te reinigen?
Er zijn diverse websites te vinden hoe je zelf het één en ander kunt doen. 
Als blijkt dat het onrustige gevoel, de slapeloosheid, het gevoel van "niet alleen zijn" of fysieke klachten die onverklaarbaar zijn, blijft of blijven, is het goed om daar andere hulp bij in te roepen.
Voor die mensen kan ik misschien iets betekenen. 

Wil je hierover informatie? Neem dan gerust even contact met me op door het contactformulier in te vullen of gewoon te bellen.