Jouw ervaring

Ik stel het zeer op prijs als je jouw ervaring, naar aanleiding van een consult, workshop of cursus, wilt delen. Niet alleen met mij maar ook met diegenen die een bepaalde drempelvrees en/of onzekerheid voelen om een stap te maken. Of heb je zomaar een opmerking die je aan mij wilt sturen? Dan nodig ik je van harte uit hieronder te plaatsen wat je mij wilt laten weten.
Ik zou het zeer op prijs stellen als je jouw ervaring bij mij, hier in een reactie neer zet.

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Griesdoorn
2 maanden geleden

René is een rustige geweldig coach/medium paragnost,en zeer kundig op vele vlakken, hij is oprecht warm zeer zuiver en liefdevol. Je voelt je echt welkom en ontspannen in zijn vinden is.

Wij hebben bij René meerdere cursussen en workshops gevolgd en vele handvaten gekregen waar wij wat aan hebben en deze nog steeds gebruiken.
Met zijn coaching die ons hebben geholpen om steeds verder te komen in onze persoonlijke ontwikkelingen en begrippen in de mooie spirituele wereld.
Afgelopen Maandag hebben wij een Lenormand workshop gevolgd voor de grote legging met 36 kaarten.
Ook deze workshop werd begripvol plus goed uitgelegd door René, het wordt wel veel oefenen maar dat komt goed.

Wij raden René dan ook ten zeerste aan aan iedereen die een warm zuiver en kundig leraar, coach/medium paragnost zoekt.

Patricia dW
6 maanden geleden

Ik ben begonnen bij René met een reading en aansluitend daarop met de Workshop Lenormand. Daarna alle andere workshops ook bij René gedaan! René is warm, liefdevol en ontwapenend in zijn omgang en hij heeft mij enorm geholpen met moeilijke vraagstukken, op vlak van healingen, ontwikkeling qua spirituele vaardigheden (en daarmee leren werken) maar ook door de inzichten en boodschappen tijdens zijn readingen en healingen en de inhoud van alle workshops. Met uitroepteken een coaching die mij heeft geholpen om steeds verder te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling en een stevige basisbegrip heeft gebracht van wat ik wil en kan!

Dave van Leeuwen
4 jaar geleden

Rene is een warm en bevlogen persoon die vanuit zeer heldere waarnemingen en inzichten handvaten geeft waar ik veel aan heb gehad. Zonder invulling en vanuit oordeelsvrij oogpunt coacht Rene zonder de verantwoording voor mijn eigen leven en keuzes bij me weg te nemen.

Lonnie
5 jaar geleden

René kan je net dat zetje geven wat je nodig hebt om weer verder te kunnen gaan met je leven. Zeer de moeite waard om in gesprek te gaan met René en zaken op een rij te krijgen.

Karin
5 jaar geleden

René is een geweldig coach/medium. René is oprecht, zuiver en stelt zich gelijkwaardig op. Wil je helderheid in je leven of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken dan is een consult bij René een cadeau aan jezelf. Een consult bij René heeft mij inzicht gegeven in mijn leven en mijn zelfvertrouwen versterkt.

Patricia
6 jaar geleden

Ik heb bij René meerdere workshops gedaan en het heeft mij ontzettend veel gebracht. Veel inzichten gekregen en zo ontzetten veel geleerd! De sfeer is erg warm en ontspannen. Ik kan iedereen aanraden om zijn workshops te doen!