Reacties

Wil je een reactie kwijt of heb je zomaar een opmerking die je aan mij wilt sturen? Dan nodig ik je van harte uit hieronder te plaatsen wat je mij wilt laten weten.

Reactie plaatsen

Reacties

Dave van Leeuwen
4 jaar geleden

Rene is een warm en bevlogen persoon die vanuit zeer heldere waarnemingen en inzichten handvaten geeft waar ik veel aan heb gehad. Zonder invulling en vanuit oordeelsvrij oogpunt coacht Rene zonder de verantwoording voor mijn eigen leven en keuzes bij me weg te nemen.

Lonnie
4 jaar geleden

René kan je net dat zetje geven wat je nodig hebt om weer verder te kunnen gaan met je leven. Zeer de moeite waard om in gesprek te gaan met René en zaken op een rij te krijgen.

Karin
5 jaar geleden

René is een geweldig coach/medium. René is oprecht, zuiver en stelt zich gelijkwaardig op. Wil je helderheid in je leven of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken dan is een consult bij René een cadeau aan jezelf. Een consult bij René heeft mij inzicht gegeven in mijn leven en mijn zelfvertrouwen versterkt.

Patricia
5 jaar geleden

Ik heb bij René meerdere workshops gedaan en het heeft mij ontzettend veel gebracht. Veel inzichten gekregen en zo ontzetten veel geleerd! De sfeer is erg warm en ontspannen. Ik kan iedereen aanraden om zijn workshops te doen!