Reiki Level II Okuden

Traditionele Reiki zoals door Mikao Usui is bedoeld.
USUI REIKI RYOHO graad II - Okuden
De naam Usui Reiki Ryōhō betekent letterlijk: Usui Universele Energie Heelwordingsmethode en omvat de spirituele leer van de Japanner Mikao Usui (1922). Het Usui Reiki Systeem is van oorsprong ontworpen om contact te maken met en af te stemmen op de Universele Bron van liefde, licht en harmonie, totdat je je realiseert dat je het ZELF bent en altijd bent geweest.
Usui Reiki Ryōhō focust meer op innerlijke harmonie en spirituele groei. Doordat je dichter bij jezelf komt en meer vanuit je gevoel leert handelen, is (zelf)heling daar een neveneffect van. Deze leer bied ik aan.
Wat leer je in graad II - Okuden?
Okuden betekent "Innerlijk/Diep weten".
De 2e graad gaat verder in op de manieren waarop de bron zich manifesteert en wat de bron kan doen zonder tijd, ruimte en afstand. Je leert de symbolen voor kracht, in helen, kracht in geestelijk helen en kracht in helen op afstand. De symbolen zijn echter het minst belangrijk om te leren. Handelen naar de principes van Reiki, namelijk leven in harmonie en vanuit innerlijke balans, wel. Heb je ooit ergens anders Reiki I gedaan, voel je dan vrij om hierbij aan te sluiten voor de 2e graad.

De deelnemer ontvangt, na de inwijding, het certificaat Reiki II (Okuden)

 

Voor een cursus/inwijding Reiki kun je je aanmelden door het contactformulier in te vullen of gewoon door even te bellen.